Kosm

Kosm

čtvrtek 27. října 2016

Denní hydratační krém Baikal Herbals pro suchou a citlivou pleť - Recenze

Denní hydratační krém Baikal Herbals pro suchou a citlivou pleť je prostě dokonalý!
Popis výrobce: Denní hydratační krém, který je založen na extraktech Baikalských bylin hluboce hydratuje, zjemňuje a zklidňuje pokožku, dává jí pocit pohodlí po celý den. Bílý iris zjemňuje pokožku, takže je hedvábná a měkká. Extrakt medvědice eliminuje loupání a podráždění pokožky. Adonis sibiřský hydratuje a podporuje intenzivní regeneraci buněk. Díky působení přírodních účinných složek, krém obnovuje rovnováhu vody v pokožce, chrání ji před agresivními faktory životního prostředí, dává jí zdravý vzhled. Neobsahuje parabeny a PEG.
BALENÍ. Jako všechny produkty v této řadě, je tento krém je zabalen v láhvi z neprůhledného bílého plastu, o objemu 50 ml.
Cena: 249,- Kč na ww.exherbis.cz 
Obal je praktický a hlavně hygienický.




Moje pleť: Typická pro 26-letou dívku. Mám hlubší vrásky na čele a jemné vrásky kolem očí. Smíšenou pleť s lesknoucí se T-zónou, černé tečky na nose, suchou pokožku na tvářích se sklonem k šupinkám a podráždění.

Použití a výsledek. Krém jsem nanesla na celý obličej. Okamžitě vstřebává. Po celý den mám příjemný pocit hydratované pleti, bez napětí. Velmi dobře se snáší s make-upem, takže je ideální i jako podkladová báze .
Eliminuje šupinkování.

Mám kombinovanou pleť a tak jsem byla zvědavá, jak se krém popasuje s mastnější T-zonou a byla jsem velmi příjemně překvapená, protože nemastí a je proto vhodný i pro ženy a dívky s kombinovanou pletí. Navíc neucpává pory, nevytváří na pokožce film, a ta tak může dýchat. Výsledkem je krásná, zdravá a hydratovaná pleť po celý den!



Dávkovač se používá velmi snadno a tak je možné objem vytlačeného krému snadno regulovat sílou stisku.
Já potřebuji jen dvě kapky na celý obličej. Spotřeba krému je velmi úsporná.

Shrnutí: krém je prostě dokonalý, alespoň pro mou pleť:) Aktivně hydratuje a vyživuje pokožku, kůže je velmi měkká a jemná, krém má lehkou texturu - rychle se vstřebává a neucpává póry, má příjemnou a jemnou čistou vůni.

mik



Žádné komentáře:

Okomentovat