Kosm

Kosm

úterý 3. října 2017

Bio rostlinný elixír Squalane&Kamélie

Tradiční český výrobce přírodní a Bio kosmetiky Saloos přichází na trh s mimořádním kosmetickým
přípravkem určeným k aktivnímu omlazení pleti.
BIO rostlinný elixír Squalane&Kamélie mění touhu každé ženy, po dokonalé pleti, na skutečnost.

Unikátní složení squalanu s výživnými a regeneračními rostlinnými oleji spolu s patentovanou látkou Bright Oleoactif®, vdechne život šedé a unavené pleti a zanechá ji zdravou, krásnou a svěží.

Elixír má jedinečné složení plné exkluzivních rostlinných olejů.

Základ tvoří Squalane známý jako tzv. "suchý olej". Ten se, díky své struktuře, velice snadno a rychle vstřebává, proniká do spodních vrstev pokožky, kde působí jako antioxidant a chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí. Pleť zanechává sametově jemnou a rozjasněnou bez pocitu mastnoty. Zadržuje v pleti vlhkost, podporuje její hydrataci a napomáhá ke zlepšení jejího přirozeného vzhledu.
Squalane také zvyšuje pružnost pokožky a pomáhá snižovat výskyt vrásek.

Dalším vzáznýmm olejem je Kaméliový, který je opravněně považován, za přírodní liftingové sérum. Aktivně se podílí na obnově buněk a syntéze kolagenu a tím zvyšuje elasticitu a hutnost pokožky. Normalizuje hodnotu pH pleti. Pleť tonizuje a zvyšuje její odolnost proti zánětům a podráždění.  Je velmi účinný na nepříjemné otoky a tmavé kruhy pod očima. Olej z kamélie se také velmi dobře vstřebává, rychle proniká do hlubších vrstev kůže a perfektně pleť vyživuje. Vyplňuje jemné vrásky, vyhlazuje nerovnosti pleti a zjemňuje i drobné jizvy po akné.

Koupit

 Patentovaná látka Bright Oleoactif® reguluje mechanismy pigmentace: inhibuje aktivitu tyrozinázy – enzymu zapojeného do tvorby melaninu, redukuje zoxidovaný melanin a zesvětluje tmavé skvrny.
Ty viditelně redukuje a pleť zanechává barevně stejnoměrnější a zářivější.
Díky Bright Oleoactif® pomáhá BIO Elixír zachovat mladistvý vzhled pleti, brzdí proces nežádoucí pigmenace a šetrně rozjasňuje i pokožku se sklonem k začervenání.

Omlazující arganový olej, v kombinaci s karotkovým, chrání pleť před působením volných radikálů, poskytuje intenzivní péči zralé pleti se sklonem ke vzniku vrásek. Pleť regenerují, vyživují, sjednocují a přispívají k jejímu vitálnímu vzhledu.

Kombinace s kaméliovým olejem činí z BIO elixíru účinnou zbraní proti předčasnému stárnutí pleti.

Esenciální olej z kadidlovníku pomáhá vyhlazovat stopy po akné, jizvách a jiných nedokonalostech pokožky. Má liftingový efekt, pomáhá vypnout pleť a zamezuje jejímu svědění.
Má schopnost bojovat proti bakteriím a nečistotám.

Esenciální olej bergamot bez kumarinu se skvěle postará o citlivou, svědivou pleť. Pomáhá podpořit hojení jizev.

Mimo svých mimořádných schopností tyto esence spolu s lemon-myrtou dodávají elixíru krásnou, svěží a příjemnou vůni.

Bio rostlinný elixir Squalane&Kamélie je vhodný pro všechny typy pleti.

Elixír aplikujeme ráno a večer na vyčistěnou pleť jako samostatnou péči, nebo jej můžeme kombinovat s vhodným pleťovým sérem nebo oblíbeným pleťovým krémem.
Díky obsahu squalanu elixír okamžitě hydratuje a vyživí pleť bez pocitu mastnoty a je ho možné použít i jako podkladovou bázi.

Značka CPK bio

Saloos je největší český výrobce certifikované aromaterapeutické biokosmetiky v ČR. Pro výrobu svých značkových přípravků používá výhradně rostlinné oleje lisované za studena. Jako první u nás dokázal splnit velmi náročné podmínky certifikace a od roku 2007 je držitelem ochranné známky CPK bio.
Firma Saloos vyvíjí a vyrábí přípravky s přírodním složením v nejvyšší BIO kvalitě.
Jejich posláním je přirozená péče o pokožku, jakož i dosažení celkové harmonie těla a duše.

Žádné komentáře:

Okomentovat