Kosm

Kosm

úterý 12. července 2016

Chladivý a uklidňující krém ideální pro horké noci

Love 2 Mix - značka přírodní kosmetiky, která používá certifikované organické oleje a rostlinné extrakty, ve výrobcích nejsou použity silikony, minerální oleje ani parabeny.
Vyzkoušeli jsme:

Noční tělový krém s extraktem levandule a máty


Celkové hodnocení: velmi dobře vyživuje a hydratuje, příznivý poměr objem - cena. Kombinovaná vůně levandule a máty je příjemná, pokud nejste ortodoxní milovníci vůně sammotné levandule, nebo máty.
V použité kombinaci není žádná rafinovanost, jen vůně esenciálních olejů levandule a máty, které se oba aktivně využívají pro kosmetické účely . Nicméně tento krém opravdu překvapí čistotou známých vůní. Silnější je vůně máty, což se více projeví i na pokožce. Levandule je zavoní na první vjem a pak ustupuje do pozadí. Společně vytváří harmonickou kompozici čerstvé, chladivé a jasné vůně.

Krém je balen v plastové dóze a jako plus vidím i druhé víčko, které pomáhá udržet krém v bezpečí i při vícenásobné manipulaci - zjednodušeně krém zůstává na svém místě a nehrozí, že Vám po otevření část vypadne ven.

Složení je velmi příznivé, krém je založen na bambuckém másle s výtažky levandule, máty, šalvěje a verbeny, pro konzervaci jsou použity látky užívané v potravinářství. Bambucké máslo poskytuje výživu a zanechá pokožku vláčnou, výtažek z máty působí chladivě, proto je i pocit po použití krému lehounce chladivý, levandule zklidňuje a šalvěj působí proti nadměrnému pocení.

Textura krému je hutnější, ale i přesto se snadno roztírá a i poměrně dobře vsakuje a nezanechává na pokožce nepříjemný mastný film. Při večerním použití, je kůže v dobré kondici i druhý den dopoledne.
Jeho chladivý efekt z něj činí ideální krém pro letní období, či pro ženy, které trpí nočními pocity horka.



Balení: 250 ml - je ke koupi na www.exherbis.cz za 249,- Kč

1 komentář: